img

Безпечне місце - Вишкіл для батьків

21 березень 2018 р. з 9:30 по 13:00

Перинатальних втрат зазнають багато сімей, ще більше стикається з ментальними втратами, проте цю проблему не прийнято обговорювати. Жінки і чоловіки ховають у собі страждання, переконуючи себе, що неправильно сумувати за тими, кого навіть не було можливості пізнати, оплакувати невиправдані надії та сподівання. Таким людям потрібно знати, що вони не самотні, що є таке «безпечне місце», де можна розповісти про цей гіркий досвід і отримати надію на зцілення. Для створення такого «безпечного місця» Асоціація батьків передчасно народжених дітей «Ранні пташки» та Дитячий Центр Здоров‘я ім. Анни Мазуренко проводитиме тренінг, метою котрого є допомогти віднайти «Безпечне місце» для батьків і родин, що переживають перинатальні і ментальні втрати.

Тренінг вестимуть експертки американської організації «Life Perspectives» п. Майклін Фреденбурґ і п. Кейті Ґеперт, котрі ось уже 10 років надають психологічну підтримку родинам, що зазнали втрат.

Коротка інформація про тренерів

Американська організація «Життєві перспективи» (“Life Perspectives”) займає чільне місце серед організацій, що надають психологічну підтримку родинам, котрі зазнали втрати дитини, а також проводить навчальні семінари і вишколи для медичних працівників, психологів, капеланів тощо, які супроводжують такі сім’ї. «Життєві перспективи» були засновані у США майже 10 років тому, і їх місією стало доносити надію на зцілення для жінок, чоловіків, та інших членів родин, котрі втратили дітей через завмирання вагітності, викидень, аборт, мертвонародження, а також надавати підтримку сім’ям, у котрих народилися передчасно народжені діти, діти з важкими патологіями чи особливими потребами.

Спеціальна програма для родин з репродуктивними втратами та фахівців, що їм допомагають, називається «Безпечне місце». Тренери «Безпечного місця» - Майклін Фреденбурґ (Michaelene Fredenburg) (засновниця та президентка «Життєвих перспектив») і Кейті Ґеперт (Katie Geppert) провели вже більше сотні різноманітних заходів (семінарів, конференцій, тренінгів, тощо) з питань супроводу осіб, котрі переживають перинатальні і ментальні втрати.

Тренінг відбудеться: Дитячий Центр Здоров‘я ім. Анни Мазуренко, Дністерська 27.

Мова проведення: українська

Участь у тренінгу безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена. Якщо Ви бажаєте взяти участь у заході, будь ласка, заповніть реєстраційну форму.

Контактна особа: Ксенія Вервега

Tel. (050) 952-07-36

Email: kvervega@gmail.com