...

У Львові відбулись навчальні тренінги для медиків мобільних гінекологічних бригад

У Львові, 26-28 листопада, відбувся навчальний тренінг для першої групи медиків мобільних гінекологічних бригад. Під час інтенсивного тренінгу фахівці поглиблювали свої знання та вдосконалювали навички в ультразвуковій діагностиці (УЗД-обстеженні).

30.10.2023
img

Третя зустріч партнерів проєкту «Мобільні гінекологічні бригади»: підбиття підсумків та обмін досвідом

У Львові, 25-26 вересня, відбулась зустріч партнерів проєкту «Мобільні гінекологічні бригади», під час якої учасники обговорили результати та досягнення в роботі.

26.09.2023
img

Зустріч партнерів проєкту «Мобільні гінекологічні бригади»: результати, досягнення та плани

У Львові, 22-23 червня, відбулась зустріч партнерів проєкту «Мобільні гінекологічні бригади», під час якої учасники обговорили результати та досягнення проєкту, а також плани на майбутнє.

26.06.2023
img

Мобільні гінекологічні бригади: успішний перший етап роботи та плани на майбутнє

Ми раді повідомити, що перший етап проєкту «Мобільні гінекологічні бригади» вдало завершено. На зустрічі у Львові координатори мобільних бригад поділились досвідом роботи та рекомендаціями для його покращення.

24.03.2023
img

Жінки потребують нашої допомоги, — як працює мобільна гінекологічна бригада в Івано-Франківську

У Івано-Франківській області розпочала свою роботу мобільна гінекологічна бригада від Фонду ООН у галузі Народонаселення. Команда лікарів та медсестер виїжджає у віддалені куточки області для проведення кваліфікованих медичних обстежень.

25.01.2023
img

Гаряча лінія з питань жіночого здоров’я

Фонд ООН у галузі народонаселення запустив телефонну лінію сексуально-репродуктивного здоров'я, на якій можна отримати первинну консультацію профільного фахівця чи фахівчині щодо здоров’я жінки.

15.12.2022
img

У Центральних та Західних областях України розпочали роботу мобільні гінекологічні бригади

Медики виїжджають у важкодоступні населені пункти та безплатно проводять гінекологічні огляди, експрес-тестування вагітних жінок, консультують з питань планування сім’ї, а також з приводу хвороб терапевтичного профілю.

27.11.2022
img

Публічна лекція про COVID-19

А як Ви проводите свої вечори? Вчора ми зібрались в хорошій міждисциплінарній команді і поговорили про віруси, зокрема корона вірус, паніку та страх...

27.02.2020
img

Мати здорові зубки – це так просто!

БФ "Інститут розвитку сім'ї та дитини" у співпраці з фахівцями Дитячий Центр Здоров'я ім. Анни Мазуренко започаткували проект «Мати здорові зубки – це так просто!». Цю ініціативу розпочала...

09.02.2020
img

Зустріч медсестер – керівників «Міцніші разом»

Зустріч у форматі спільного надихаючого сніданку для заступників директорів та головних медичних сестер закладів охорони здоров’я, незалежно від форм власності, «Міцніші разом» - гуртує небайдужих до свого фаху медсестер. А цього разу і медбрата.

06.02.2020
img

Здоров‘я дошкільнят - важлива місія медичноі сестри

17 жовтня завдяки співпраці Бф «Інститут розвитку сімї і дитини», Освітньо-методичний центр ім. Дзеровича, Навчально- методичному Центру управління освіти міста Львова було проведено міжнародний навчальний модуль для медичних сестер...

20.10.2019
img

Миколчині сни

Креативність властива кожній дитині та є основою її продуктивного розвитку, потенціалом, що забезпечує гармонійне зростання...

18.07.2019
img

Проект Parent's Initiatives Social Accelerator

Цей Проект створено фахівцями Українська Академія Педіатрії - Ukrainian Academy of Pediatrics, бо ми хочемо бути поруч та не залишати батьків сам на сам з проблемоамі.

20.09.2018
img

4-5 травня у Львові відзначать Міжнародний день легеневої гіпертензії

БФ «Сестри Даліли», ГО «Асоціація рідкісного захворювання України – Легенева гіпертензія», Асоціація легеневої гіпертензії Норвегії спільно з Дитячим центром здоров’я ім. Анни Мазуренко проведуть захід для хворих на легеневу гіпертензію та членів їх сімей.

4 травня 2018 11.00 - 16.00
img

Безпечне місце - Вишкіл для батьків

Перинатальних втрат зазнають багато сімей, ще більше стикається з ментальними втратами, проте цю проблему не прийнято обговорювати...

21 березень 2018 р. з 9:30 по 13:00
img

КОНФЕРЕНЦІЯ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ'Я, ЛЬВІВ 2017

Про те, що формує громадське здоров'я, хто на це впливає і як в цих умовах ми можемо дрібними кроками робити великі зміни, розкажуть ті, хто на це вчились, писали закони чи будували спеціальні центри...

24.10.2017
img

До ДНЯ ПЕРЕДЧАСНО НАРОДЖЕНИХ ДІТЕЙ

Що в усьому світі щорічно відзначають 17 листопада, в Центрі громадського здоров'я спільно з Асоціацією батьків передчасно народжених дітей "Ранні пташки" ми провели фаховий семінар для батьків "Посиденьки з любов'ю".

03.11.2017
img

Розпочалася програма для дошкільнят: «Вдалий старт - легкий політ»

Ми створили програму, аби допомогти комплексно діагностувати всі компоненти шкільної зрілості, виявити "слабкі місця" і "точки до зростання", підтримати, забезпечуючи корекційними і розвивальними впливами...

22.08.2017
img

2017: Тиждень підтримки грудного вигодовування розпочато!

Тиждень підтримки грудного вигодовування розпочато! Вітаємо прагнення майбутніх мам до природнього вигодовування і дуже хочемо бути поруч, аби спільно долати можливі труднощі. Сьогодні пройшла чудова перша відкрита лекція д-р Ольги Шлемкевич, що для багатьох майбутніх мам...

02.08.2017
img

Проекти підтримки грудного вигодовування

Щорічно з 1 по 7 серпня більше, ніж в 170 країнах світу, зокрема, в Україні, у Львові, проводиться Всесвітній Тиждень грудного вигодовування. Майбутніх матерів запрошуємо приєднатися до святкування Тижня грудного вигодовування і завітати в гості до Дитячого центру здоров’я імені Анни Мазуренко!

25.07.2017