img

Проєкт сприяння розширенню можливостей медичних сестер #NEST, м. Коломия

Продовжуємо знайомити Вас з учасниками - фокус групами дослідження Проєкту сприяння розширення можливостей медичних сестер #NEST (Nurse Empowerment Stronger Together), що українською означає «Міцніші разом для підсилення медсестринства», яке проводиться у трьох країнах Східного партнерства: Україні, Грузії та Вірменії.

Наша робоча група мала приємність працювати у Коломийська Дитяча з прекрасним колективом медичних сестер.

Коломия — центр місто обласного підпорядкування, розміщене на річці Прут, у південно-східній частині області, за 65 км від Івано-Франківська. Вузол залізничних і автомобільних шляхів. Населення — 61 тис. жителів.

Чи легко працювати у невеликому містечку? Які особливості, виклики, досвід роботи та інші питання спеціального опитувальника від проекту - усе це було цікаво. Також дозволило поворушити і дуже важливі питання розвитку медсестри у професії.

Дякуємо керівництву лікарні Токарчук Олег та Sergiy Maksymov за підтримку проекту та сприянню розвитку медсестер загалом у міжпрофесійній команді. Прикро, що на фото немає натхненниці медсестринської команди Юля Макеева. Дякуємо за Ваш ентузіазм та чудову команду.

Робота у такому проекті має свої вимоги. Це найперше дотримання правил інфекційної безпеки та технічні вимоги - спеціальні диктофони, що забезпечують дотримання умов зберіганя інформації.