img

Продовжуємо благодійну програму на підтримку українських сімей

Дитячий Центр Здоров’я ім. Анни Мазуренко продовжує благодійну програму на підтримку родин українських захисників та родин, які вимушено переїхали у Львів через війну.

Ми покриватимемо до 80% вартості консультацій наших лікарів та психологів для сімей військових, а також для вимушено переміщених осіб. 

Вже чотири роки ми підтримуємо дітей Героїв Небесної Сотні та родини військових, які беруть участь у бойових діях — понад 251 сім’я скористалась програмами, які включали медичну, психологічну та реабілітаційну допомогу. З початку повномасштабної війни ми розширили свою діяльність, зокрема, відкрили благодійну програму допомоги сім’ям, які вимушено переїхали у Львів через війну. Цією програмою було компенсовано послуг на суму — понад 185 тисяч гривень. 

Благодійна програма реалізується БФ «Інститут розвитку сім'ї та дитини» за грантової підтримки Ukrainian Federation of America (UFA) | Українська Федерація Америки (УФА). Працюємо заради збереження фізичного та ментального здоров'я українських родин.

За детальнішою інформацією телефонуйте у кол-центр за номерами:
(032) 242-31-42, (067) 235-80-42, (050) 341-24-42.