img

Проєкт сприяння розширенню можливостей медичних сестер #NEST, клініка БейбіДок у місті Рівному

Сьогодішнє знайомство з учасниками фокус груп дослідження Проєкту #NEST буде трішки відрізнятися. Відрізнятися тим, що участь у проекті непобоялися взяти представники приватної клініки. Клініки у БейбіДок у місті Рівному.

Найперше дякуємо керівництву Клініки та головній медсестрі Еліза Король за небайдужість до розвитку не лише Вашої Клініки, а професії медсестри загалом. Ваша маленька частинка до дослідження - багато значить. Бо саме приватна медицина допомагає відновлювати довіру пацієнтів. Дослідження не робить різниці між представницями професії, а лише допоможе скласти правильні висновки та цілісну характеристику. Спільно стаємо кращими. Дякуємо чудовим медсестрам за участь і бажаємо цікавих зустрічей, навчань, дискусій, товариств.

Пригадування: #NEST - Проект сприяння розширення можливостей медичних сестер (Nurse Empowerment Stronger Together), що українською означає «Міцніші разом для підсилення медсестринства», яке проводиться у трьох країнах Східного партнерства: Україні, Грузії та Вірменії.