img

Освітній інтенсив «Медсестра з розширеними повноваженнями»

Лікарі, медсестри та управлінці Дитячого Центру Здоров’я ім. Анни Мазуренко взяли участь в освітньому інтенсивні в рамках пілотного проєкту «Медсестри з розширеними повноваженнями».

В Дитячому Центрі ім. Анни Мазуренко ми працюємо над реалізацією пілотного проєкту «Медична сестра з розширеними повноваженнями», що покращить доступність і якість надання медичних послуг пацієнтам. В рамках цього проєкту медсестри працюватимуть, як самостійно, так і в команді з лікарями.

Для цього наші медсестри безперервно навчаються — здобувають нові знання та розвивають необхідні навички. Цього разу наші лікарі, медсестри та управлінці взяли активну участь в освітньому інтенсивні від україно-швейцарського проєкту «Розвиток медичної освіти». Ми поглиблювали свої знання побудови ефективної роботи команди лікар-медсестра-управлінець, а також покращували вміння ефективної комунікації з пацієнтом.

На освітньому курсі ми також поділились власним досвідом та напрацюваннями ефективної роботи клініки в рамках проєкту «Медсестра з розширеними повноваженнями» з командами інших медичних закладів.

Дякуємо україно-швейцарскому проєкту «Розвиток медичної освіти» та Міністерству охорони здоров'я України. Працюємо задля збереження фізичного та ментального здоров'я українців!