img

Проект Parent's Initiatives Social Accelerato

EU funded project "Parent's Initiatives Social Accelerator" - проект "Соціальний Прискорювач Батьківських Ініціатив", що реалізується за грантової підтримки Європейського Союзу в рамках стипендіальної програми лідерів громадського суспільства серед країн Східного Партнерства, 2018 р. Eastern Partnership Civil Society Facility

Коли батьки вперше дізнаються, що дитина має хронічну хворобу чи інвалідність, новини часто несподівані і можуть здаватися руйнівними. З плином часу багато батьків відчувають безпорадність, брак розуміння та підтримки, коли стикаються з майбутнім, наповненим невідомістю. З іншого боку фахівці, що забезпечують педіатричну практику, часто без належного розуміння та опіки ставляться до проблем власне батьків дітей з хронічними захворюваннями.

Цей Проект створено фахівцями Українська Академія Педіатрії - Ukrainian Academy of Pediatrics, бо ми хочемо бути поруч та не залишати батьків сам на сам з проблемою. Тому запрошуємо вас зареєструватися на воркшоп для батьків/опікунів дітей з хронічними хворобами.

В рамках заходів проекту спільно з практикуючими педіатрами та медсестрами ви матимете вийняткову нагоду взяти участь в секційному засіданні 3-го Міжнародного Конгресу Української Академії Педіатрії у Львові, та 2-х денному воркшопі за участі тренерів та фахівців з громадського здоров'я, організаційної побудови, комунікації та психотерапії! Проект має на меті збудувати якісно нові зв'язки та мости на зустріч між батьками, що здійснюють опіку за хворими дітьми, та професійним педіатричним середовищем. Усі заходи, до участі яких буде запрошено батьків та медиків, модеруватимуться на засадах партнерства та взаємного порозуміння.

Ми маємо намір відібрати до 3-х представників від кожної організації чи ініціативної групи батьків.

УВАГА: Участь в проекті є повністю безоплатною!