img

У Львові відбулись навчальні тренінги для медиків мобільних гінекологічних бригад

У Львові відбулась серія навчальних тренінгів для медиків мобільних гінекологічних бригад. Під час інтенсивного тренінгу фахівці поглиблювали свої знання та вдосконалювали навички в ультразвуковій діагностиці (УЗД-обстеженні).

Участь у навчальному тренінгу взяли фахівці мобільних гінекологічних бригад з 23 областей України.

Знання та навички лікарів мають вирішальне значення для вчасної діагностики та лікування гінекологічних захворювань. Спеціалісти, які працюють в мобільних гінекологічних бригадах, надають медичну допомогу в умовах, коли важливо провести точну та швидку діагностику. Це допомагає вчасно виявити різні патології та захворювання, що є надзвичайно важливим для ефективного лікування.

Лікарка-терапевтка мобільної гінекологічної бригади у Вінницькій області Олена Гранківська ділиться враженнями від участі у тренінгу: «Триденний тренінг, який відвідали лікарі мобільних гінекологічних бригад був достатньо інформативним та практичним. Великий позитив був у тому, що практичні навички ми відпрацьовували на апаратах, які реально використовуємо в роботі. Тематика заходу дуже цікава. Свіжі знання, обмін досвідом, живе спілкування з колегами та професійними лекторами. Велика вдячність за проведений захід!»

Мобільні гінекологічні бригади працюють у рамках заходів гуманітарного реагування UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення, які здійснюються у співпраці з БФ «Інститут розвитку сім'ї та дитини» за фінансової підтримки Європейського союзу (ЕСНО), Міністерства закордонних справ Данії, Канади, Франції та Республіки Корея.