img

Проєкт сприяння розширенню можливостей медичних сестер #NEST, м. Золочів

Ми вже повідомляли Вас про завершення чергового етапу дослідження Проєкту сприяння розширенню можливостей медичних сестер #NEST (Nurse Empowerment Stronger Together), що українською означає «Міцніші разом для підсилення медсестринства», яке проводиться у трьох країнах Східного партнерства: Україні, Грузії та Вірменії.

Впродовж літа ми провели опитування у 9 фокус-групах та взяли 15 інтерв’ю у медсестер в різних регіонах України. За ідентичною методикою та опитувальником представники здійснили дослідження в Грузії та Вірменії. Усе відбувається синхронно у трьох країнах-учасницях.

Дякуємо усім медсестринським командам – учасницям за зацікавлення до участі у дослідженні.

Писати про учасниць індивідуальних інтервю не будемо, оскільки всі дослідення знеособлені. Проте колегам, звичайно, цікаво познайомитися з комендами учасницями фокус-груп.

Сьогодні знайомимо Вас із медсестринською командою КНП"Золочівська ЦРЛ" дитяче відділення.

Золочів - місто, районний центр Золочівського району Львівської області. Розташоване за 64 км від Львова на автошляху до Тернополя, з населенням — 24 тис. мешканців.

Наше опитування проводилося вже в часі карантину, звичайно, з дотриманням усіх заходів інфекційної безпеки, відчутною тривогою і відповідальністю перед невідомим.

Було дуже цікаво познайомитися з колективом медичних сестер, які із задоволенням прийняли участь у досліденні. Відбувалася зацікавлена дискусія. Важливо, що такі зустрічі спонукають до обміркування питань, які важливі для розвитку у професії, привертають увагу керівництва, дають можливість побачити роботу медичної сестри у районній лікарні. А також приємно здивувати керівництво, що медсестри мають дослідницькі проєкти і то цікаво у Європі.

Усі узагальнення і висновки будуть представлені в результатах дослідження та на конференції.

Дякуємо медсестринській команді і старшій медсестрі Oksana Ganas за організацію зустрічі. Керівництву лікарні за сприяння. Бажаємо Вам здоров'я та успіхів, пошанування у професії у всіх вимірах. Також успішно розпочати роботу Вашого чудового нового залу реабілітації.