img

Завершення чергового етапу дослідження Проєкту сприяння розширенню можливостей медичних сестер - NEST

Радісно повідомляємо Вас про завершення чергового етапу дослідження Проєкту сприяння розширенню можливостей медичних сестер - NEST (Nurse Empowerment Stronger Together), що українською означає «Міцніші разом для підсилення медсестринства» і яке проводиться у трьох країнах Східного партнерства: Україні, Грузії та Вірменії.

Впродовж літа ми провели опитування у 9 фокус-групах та взяли 15 інтерв’ю у медсестер в різних регіонах України. За ідентичною методикою та опитувальником здійснюють дослідження в Грузії та Вірменії.

Усе відбувається синхронно у трьох країнах-учасницях. Дякуємо усім медсестринським командам – учасницям за зацікавлення до участі у дослідженні. А це значить неймовірне бажання змін у медсестринській професії.

Дякуємо за небайдужість, що сприяли, вболівали і завдали собі труду, взяли участь у дослідженні, опитуванні, поділилися своїми побажаннями, сформували важливі факти та пропозиції. Ми дякуємо усім за прекрасні професійні спілкування. У часі пандемії це було непросто. Радіємо, що нам вдалося провести це з дотриманням усіх рекомендацій інфекційної безпеки.

Тепер триває інша робота: знеособлення, транскрибування та переклад отриманих даних. Наступний етап - порівняльний аналіз, висновки та конференція, яка буде проведена у on-of форматі. Такі висновки будуть цікаві для усіх, хто навчає професії медсестри та приймає важливі рішення щодо змін в медсестринстві.

Далі ще буде…