img

Проєкт сприяння розширенню можливостей медичних сестер #NEST, м. Червоноград

Ми вже повідомляли Вас про завершення чергового етапу дослідження Проєкту сприяння розширенню можливостей медичних сестер #NEST (Nurse Empowerment Stronger Together), що українською означає «Міцніші разом для підсилення медсестринства», яке проводиться у трьох країнах Східного партнерства: Україні, Грузії та Вірменії. Сьогодні продовжуємо знайомити з медсестринськими командами - учасницями дослідження.

Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Червоноград - і тут немаленька команда медсестер, яка радо взяла участь в дослідженні.

Червоногра́д (до 1951 року - Кристинопіль, ) - місто обласного значення у Львівській області. Районний центр Червоноградського району з 2020м року. Важливий економічний та культурний центр Львівської області. Центр гірничодобувної промисловості. За чисельністю населення у Львівській області є третім.

Робота медичних сестер у такому містечку має свої особливості. Ними вони радо поділилися в часі інтерв'ю та просто в часі спілкування. Ці медсестри цінують свою роботу, свою медсестринську керівницю Валентину Ставнич. Дуже уболівають за свою професію і зацікавлені , як працюють колеги у Грузії та Вірменії і не лише. Конференцію вже чекати недовго. Вони і самі мають чим похвалитися, оскільки зовсім не схожі на первинку з периферії.

Дякуємо Анна Ярмола за сприяння розвитку Ваших медсестер та їхній участі у дослідженні.

Бажаємо колективу здоров'я та успіхів. Дякуємо за спілкування.